Interim

Problemen?
De markt voor financiële professionals is krap. Daarom is het lastig om uw vacatures op korte termijn te vervullen. Door de lagere bezetting van uw afdeling komt u niet meer toe aan een goede implementatie van nieuwe ontwikkelingen. En eigenlijk zou de kwaliteit van de interne en externe informatievoorziening ook nog wat omhoog moeten. Natuurlijk heeft u wel eens aan de inzet van een interimmer gedacht, maar de prijs en de onzekerheid over wie u over de vloer krijgt weerhouden u ervan om er één in te huren. Ook wilt u niet dat met het vertrek van de interimmer de kennis en ervaring weer uit uw organisatie vertrekt.

Oplossingen!
Met de interim-professionals van Rakiura Advies maakt u duidelijke afspraken over de inhoud van de opdracht, maar ook over de samenwerking met uw mensen en de overdracht aan het einde van de opdracht. De opzet van ons bureau is kleinschalig, dus misschien hebben we niet direct iemand beschikbaar, maar dat weet u na één telefoontje. Het voordeel van onze opzet is wel dat u niet betaalt voor luxe kantoorgebouwen, dure leaseauto’s en de bonussen van accountmanagers.

Kernkwaliteiten
Financiën, planning & control en prestatiemeting zijn de gebieden waar we de meeste ervaring in hebben. U kunt ons inzetten op o.a.:

  • het implementeren van nieuwe wet- en regelgeving;
  • het verbeteren van de planning- en controlcyclus;
  • realisatie van producten, zoals het opstellen van een begroting of jaarrekening;
  • vervanging van personeel, bijvoorbeeld als (senior) medewerker financieel beleid;
  • het managen van uw afdeling financiën, planning & control, kwaliteitszorg of bedrijfsvoering.