Contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?
Neem dan contact op met Martin Koster. Hij komt graag langs om kennis te maken en om met u mee te denken hoe Rakiura Advies bij kan dragen aan uw oplossingen.

Rakiura Advies
1e Tieflaarsestraat 1
4182 PC Neerijnen
06-21293962
info@rakiura.nl

Rakiura Advies is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 11065830.

Profiel
Martin Koster is een ervaren adviseur die vanuit zijn achtergrond als registeraccountant bij veel verschillende organisaties over de vloer is geweest. Om naast advisering meer met implementatie bezig te kunnen zijn heeft hij ervoor gekozen om, na zijn afstuderen aan de Nivra-Nyenrode School of Accountancy & Controlling, ervaring op te doen binnen de overheid. Na verschillende functies binnen gemeenten te hebben bekleed, zoals financieel adviseur, concerncontroller en hoofd financiën en belastingen, heeft hij in 2006 Rakiura Advies opgericht. Hiermee is de inzet van zijn deskundigheid, enthousiasme en implementatiekracht niet meer beperkt tot één werkgever.

Wat betekent Rakiura eigenlijk?
Rakiura is een klein eilandje aan de andere kant van de wereld. Ongerepte natuur overheerst: regenwoud, moerassen, zandduinen en granieten bergketens. De naam kan vertaald worden in ‘stralende hemel’, een verwijzing naar het zuiderlicht en de adembenemende zonsondergangen. Ook overdag is de lucht prachtig, als grillig gevormde wolken de heldere atmosfeer doorkruisen! Met de keuze voor Rakiura als bedrijfsnaam komen twee werelden samen: een passie voor reizen en een passie voor advieswerk dat leidt tot resultaten en waardering.