Voor het derde jaar op rij levert Rakiura Advies een controller voor één dag aan Impunity Watch

Voor het derde jaar op rij levert Rakiura Advies een controller voor één dag aan Impunity Watch

Rakiura Advies verzorgt de controlling-taken voor Impunity Watch in 25 dagen per jaar. Eigenlijk een controller voor een halve dag per week dus… In die tijd zorgen voor de begroting, de tussentijdse cijfers, de jaarrekening, subsidieverantwoordingen, de verwerking van de verantwoordingen uit Burundi en Guatemala, de contacten met de accountant en met het administratiekantoor waar we de administratie aan hebben uitbesteed. En tussendoor beantwoorden we ad hoc vragen over salarisberekeningen, verzekeringen en alles waar een kleine organisatie niet zelf de kennis voor in huis heeft of graag even over van gedachten wil wisselen. En uiteraard tegen ons speciale tarief voor goede doelen!

Over de auteur

Martin Koster administrator