Welkom bij Rakiura Advies!

Rakiura Advies is een enthousiast, betrokken en toegankelijk adviesbureau dat zich specifiek richt op financieel-organisatorische ondersteuning van gemeenten, goede doelen en maatschappelijke organisaties. Met advies, interim-oplossingen en onderzoek draagt Rakiura Advies bij aan de ontwikkeling van organisaties in een veranderende omgeving.

Advies

Aan een goed advies heb je pas iets als het goed geïmplementeerd wordt. En wie kan dat beter dan de adviseur zelf? We hebben goed over ons advies nagedacht en we kennen de gevolgen van de veranderingen die ingezet worden. Daarom werken we graag mee om het resultaat te bereiken.

Interim

Met de interim-professionals van Rakiura Advies maakt u duidelijke afspraken over de inhoud van de opdracht, maar ook over de samenwerking met uw mensen en de overdracht aan het einde van de opdracht.

Controller voor één dag

Kleine organisaties kunnen bij Rakiura Advies terecht voor controllers die u één dag per week ondersteunen bij die zaken waar u zelf niet aan toe komt. Voor een goede begroting, een tijdige jaarrekening, een lastige subsidieverantwoording, een volledig uitbestede administratie en voor een luisterend oor voor die zaken waar u zelf niet uitkomt.

Onderzoek

Onze jarenlange ervaring met beleidsonderzoek zorgt ervoor dat onze rapporten niet in de la verdwijnen, maar daadwerkelijk doorwerking krijgen.

Profiel

Martin Koster is een ervaren adviseur en registeraccountant met een breed netwerk dat hij graag inzet om zijn opdrachtgevers goed te bedienen.

Neem contact op

Als u meer wilt weten of een afspraak wil maken.

Meer weten of contact opnemen?

Laatste nieuws

Gemeente Sint Anthonis wil de planning- & controlcyclus verbeteren

De gemeente Sint Anthonis heeft Rakiura Advies gevraagd om de planning- en controlecyclus te verbeteren. Niet om daar een adviesrapport over te s

Voor het derde jaar op rij levert Rakiura Advies een controller voor één dag aan Impunity Watch

Rakiura Advies verzorgt de controlling-taken voor Impunity Watch in 25 dagen per jaar. Eigenlijk een controller voor een halve dag per week dus..

Gemeente Maasdriel vraagt Rakiura Advies om het begrotingsproces 2018 tijdens de vakantieperiode op gang te houden.

Het is niet de eerste keer dat we Gemeente Maasdriel helpen bij het afronden van de documenten van de planning- en controlecyclus. Dit jaar liep

Verantwoordingsproces zorgaanbieders sociaal domein Rivierenland ondersteund door Rakiura Advies

De 10 samenwerkende gemeenten in de Regio Rivierenland vertrouwen het verantwoordingsproces 2017 weer toe aan Rakiura Advies. Over 2016 zorgden w